Creatieve workshops

Voor kinderen

Voor kinderen

Deze activiteiten richten zich op kinderen in hun vrije tijd. Organisaties kunnen deze workshops aanvragen op een gewenste locatie.

De duur van workshops variëert van korte activiteiten tot zelfs meerdere dagen.

Fotografie op kindermaat

Deze workshop legt via experimenten één of meerdere fotografische aspecten uit aan kinderen. Dit kan voor maximum 12 deelnemers gedurende een halve dag, een volledige dag of een hele week.

Loopt er een tentoonstelling of werken jullie rond een thema? Dan is een workshop op maat een leuke manier voor kinderen om het thema op een andere manier te ontdekken.

Lightpainting

Bij lightpainting mogen kinderen 'schrijven met licht' én leren ze hoe ze dit thuis zelf verder kunnen toepassen. Het maximum aantal is beperkt tot 25 kinderen en de workshop duurt 90 minuten.

Portretfotografie

Tijdens deze workshop poseren (groot)ouders voor de kinderen. Op het einde nemen ze een portret in een echte fotostudio en krijgen een print mee naar huis. Maximum 10 duo's (één ouder + één kind) kunnen deelnemen tijdens dit atelier van 180 minuten.

Deze workshop is ook mogelijk een verkorte vorm op evenementen via een doorstroming systeem.

Kijk! Spelen met fotografie

Kijk! Spelen met fotografie

Het boek 'Kijk! Spelen met fotografie' bevat 25 opdrachten om betere foto's te maken. Kinderen kunnen hiermee zelfstandig aan de slag, zelfs met een smartphone of tablet.

Voor kinderen van 8 tem 12 jaar. Dit boek is verkrijgbaar bij de betere boekhandel.
Bestel online